Az egyik leginspirálóbb kérdés

Lassan következik az év vége, amikor az ember számot vet és elkezd a következő éven gondolkodni. Mit tehetnék jobban? Mit tudnék másként csinálni? Hol kell változtatni? A leginspirálóbb kérdés, azonban szerintem valahogy így hangzik: "

"Mibe mernél belevágni, ha tudnád, hogy nem vallhatsz kudarcot?"

siker_vs_kudarc_kesz.jpg

Ez az egyike azoknak a kérdéseknek, amelyeket érdemes feltenni magunknak. Amikor komolyan elgondolkodsz rajta, igazi késztetést érzel arra, hogy elindulj a céljaid felé. Késztetést érzel, hogy bátrabb legyél.

A kérdés húsba vágó, mert pont arra kérdez rá, ameddig elszoktunk jutni, de megtorpanunk! Ez a kérdés a félelmeinken túli "földre" visz! Jártál már ott? Amikor nem a félelmeid irányítanak! Amikor a félelmeid nem tudnak megbénítani! Szerintem vannak, akik még nem jártak arra.

A mások elvárásai, a veszteségeink, kudarcaink megtanítottak bennünket, hogy jobb kerülni az olyan helyzeteket, ahol sérülés érhet minket. Találkoztam olyan vezetőkkel, akiket már semmi nem tudott lázba hozni, mert annyira elfásultak és mindenben csak a kudarc lehetőségét láttak. Ez mentálisan, lelkileg padlóra küldhet hosszú távon. Érdemes eldönteni: ki irányítja az életed?

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr966969391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szatmáriné Máté Éva 2014.12.09. 20:51:24

Szerintem az életünk már réges rég el van döntve! :-) Csak élni kell vele! :-)

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása