Rövid interjú Szilágyi Zsolttal...

szilagyi_zsolt.jpgEgy rövid interjú, a konferencia egyik előadójával, Szilágyi Zsolttal!

1. Hogyan nyilvánul meg a szellemvilág a mai világban? Vannak-e "bizonyítékok", jelek a működésükre vonatkozóan?

Szerintem a szellemvilág úgy nyilvánul meg napjainkban is, mint régebben, sőt erősödik a jelenléte. A föld nagy részén egymást érik a beszámolók angyali jelenésekről, csodákról, gyógyulásokról. Az is igaz, hogy a hamisítványok száma, és változatossága is radikálisan nő. Európa eléggé elszigetelt ebből a szempontból, napjainkban (is) a mi földrészünk számára a szellemi dolgok elég misztikusnak tűnnek. Tapasztalatom szerint a negatív szellemvilág emberi képviselői sokkal valóságosabban fogják fel a láthatatlan világot, spirituálisabb a beállítottságuk, mint a magukat keresztyéneknek vallók.Ez azt jelenti pl., hogy a boszorkányok, sátánisták sokkal jobban hisznek az átokban, annak használatában, mint mi az áldásban. De azon vagyunk, hogy ez változzon, hisz Jézus győzött, mi vagyunk Isten Fiai.

2. Mi volt a legnagyobb csoda, amit megéltél szolgálatod során?

A legnagyobb csoda szolgálatom során természetesen az, ha valaki újjászületik, ennél nincs csodálatosabb. De ez általában nem a leglátványosabb, egy gyógyulás, vagy egy szabadulás sokkal látványosabb szokott lenni. Vagy, ha prófétálok valakinek, akit lehet még sohasem láttam, és pontos részleteket mutat Isten az életéből. Ezek nagyon látványos esetek, szeretem látni, ahogy a Szent Szellem mozdul.

3. És egy kicsit könnyedebb kérdés: ha egyet kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?

Ha Istentől kérdezhetnék, sok kérdésem lenne mindenféléről, pl. mikor, és hogyan lesz az elragadtatás, hogy lesz a házasság a Mennyben, mi volt Pál tövise, stb De a legfontosabb kérdés az üdvösség témaköre lenne mindenképpen, erről kérdezném, meg a saját életemről. Meg lehetne kérdezni azt is, hogy mik lesznek a jövő heti nyertes lottószámok, de az Úr valószínűleg azt felelné, hogy megmondom fiam, de csak akkor, ha nem játszod meg, mert ugye a lottózás bűn....Így már nem is annyira érdekes, marad az Örök élet.

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr77189469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása