Bátoríts!

17-ways-to-encourage-communication-with-your-special-child.jpgNem olyan régen hallottam egy érdekes kísérletről. A kísérlet célja az volt,  hogy lemérjék az emberek fájdalomtűrő képességét. A pszichológusok azt mérték, hogy egy mezítlábas ember mennyi ideig képes egy vödör jeges vízben állni. 
Találtak egy tényezőt, amely egyeseket segített, hogy kétszer annyi időt bírjanak ki a vízben, mint a többiek. Kitalálod-e, hogy mi volt az? A bátorítás! Amikor valaki ott állt mellettük, hogy támogassa és 
bátorítsa őket, a szenvedő alanyok képesek voltak tovább tűrni a fájdalmat. Még Pálnak is voltak "rossz napjai", amikor szüksége volt Titusz biztatására. "De Isten, a megalázottak vigasztalója, megvigasztalt minket Titusz érkezésével... úgyhogy még jobban örültem." (2Korintus 7:6-7)A bátorítás olyan a léleknek, mint az oxigén; nélküle meghalsz, de segítségével hihetetlen akadályokat tudsz legyőzni.

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr407309390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása