Ahogyan az ifink látja magát...

10288778_462252770573629_6346232005121224850_n.jpgAz elmúlt hetekben egy online kérdőív segítségével megkérdeztük az ifit, hogy min kellene változtatni, hogy vonzóbbá tegyük a közösségünket. Nagyon hálásak vagyunk nektek, akik kitöltöttétek a formulát, bátorító, hogy ennyire szíveteken viselitek az ifi sorsát, az elköteleződésetek pedig nagy felelősséget ró az ifi vezetőségére is, hiszen sok embernek nagyon fontos az ifi, nem mindegy merre és hogyan haladunk. Ennek szellemében feldolgoztuk a javaslataitokat, és igyekszünk azokat megvalósítani, mert többségében egyetértünk veletek. Az általatok megjelölt problémás területeket az ifivez is hiányosnak tartja, és ezeken mi is szeretnénk javítani. Ha már ez a helyzet kialakult, jó, hogy ugyanazt látjuk problémának vagy pozitívabban fogalmazva javítási lehetőségnek. :)

Az egyik legörömtelibb felvetés, hogy szeretnétek tenni a közösségért, szeretnétek szolgálni, igyekszünk ezt a lelkesedést megragadni, és a képességeiteket minél inkább kihasználni, persze pozitív értelemben.

Ha tehetitek, legyetek részesei továbbra is a közösségnek, segítsetek jobbá, vonzóbbá tenni, és közben a legfontosabb, hogy folyamatosan kérjétek Istent imádságban, hogy ne nélküle erőlködjünk, hanem legyen ő is az ifink "tagja", vezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr257403230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása