Egy nagyon érdekes projekt

Nemrég kaptam egy levelet, amit itt most megosztok, mert nagyon tetszik nekem!  

1477942_606530212715567_1364740926_n.png"Talán már hallottál arról, hogy a Kelet-Európa Misszió 2013-ban egy nagyszabású filmes projektbe fogott, melynek a Felmentve nevet adta. Az elkészült produkciók célja az, hogy a Jézus Krisztusról szóló evangéliumot a modern filmes technikai lehetőségek felhasználásával profi módon közvetíteni tudjuk az emberek számára. Eddig 5 kisfilmünk készült el, a legújabbat -  Zámbori Soma színművész szereplésével – néhány napja mutattuk be. A filmeket alapvetően két platformon tesszük elérhetővé: Facebook oldalunkon, illetve YouTube csatornánkon.

Levelünkkel azért kerestünk fel téged, hogy amennyiben a filmek elnyerik tetszésedet, segíts az interneten népszerűsíteni, terjeszteni ezeket a bizonyságtételeket! Ennek legegyszerűbb módja, ha a Facebookon megosztod a produkciót – ebben az esetben arra kérünk, hogy a Facebookon ne a YouTube, hanem a Facebook videót terjeszd, mely legfrissebb filmünket tekintve a következő linken található:

https://www.facebook.com/video.php?v=780509905317596

Amennyiben úgy döntesz, hogy inkább YouTube tartalmat osztanád meg, esetleg saját weblapodra is feltennéd, a következőt linket használd: 

https://www.youtube.com/watch?v=sNH95Fd1RyI

Végül figyelmedbe ajánljuk a projekt saját weboldalát is, ahol az összes eddig elkészült produkció megtalálható:

http://www.felmentve.hu"

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr17003797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása