Rövid interjú Tóth Sándorral

Ráhangolódásként, néhány kérdés a Debreceni Ifjúsági Konferencia egyik előadójához!111023_001.JPG      

  1. Fiatal D.J.-ként a szórakozás és szórakoztatás volt az életed. Versenyezhet a keresztyénség azokkal az élményekkel, amiket egy buliban kapnak a fiatalok?

Azt szoktam mondani azoknak a fiataloknak, akiken látom, hogy vonzza őket a világ élvezete: „Ne menj abba az irányba, nincs ott semmi, ami téged igazán boldoggá tehet. Hidd el, onnan jövök!”. Nem fogható a világ múló öröme ahhoz, amit a keresztyén nyer, ha valódi (100%) Krisztusnak odaszentelt életet él. A keresztyén élet nem probléma, vagy küzdelem mentes, de tudod miért harcolsz és merre tartasz!

 

  1.       Mi volt a legnagyobb csoda, amit megéltél szolgálatod során?

A legnagyobb csodának azt tartom, amikor valaki hallja az evangéliumot és a Szabadító Jézus Krisztus a halából az életre hozza ki. Több alkalommal is átéltem már, amikor hirdettük az evangéliumot és a döntésre hívás hangzott, a szinte egész nap esős, borult ég kinyílt és a Nap lesütött a színpad előtti területre, ahova a megtérni vágyókat hívtuk. Többek között ezek azok a pillanatok, amikor Jézus Krisztus jelekkel és csodákkal is tanúságot tesz az Ő evangéliuma mellett.

 

  1.       És egy kicsit könnyedebb kérdés: ha egyet kérdezhetnél Istentől, mi lenne az?

Nem is olyan „könnyed” ez a kérdés. Olyan kérdés jut először eszembe, amit gyakran felteszek Istennek: „Segíts Atyám, hogy akaratod megértsem és a szerint éljek!”.

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr717181607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása