A második legfontosabb döntés...

11.jpgHiszem, hogy életünk legfontosabb döntése eldönteni, milyen kapcsolatot akarunk Istennel! A második legfontosabb döntés pedig a házastársunkat illeti, ez viszont már nem egy egyszerű eldöntendő kérdés, hiszen a legnagyobb probléma nem az igennel vagy a nemmel van, hanem a „KI?” kérdéssel, itt pedig jóval nagyobb a variációs lehetőségek száma.

Fiatalon nekem is komoly fejtörést okozott a téma, és úgy tapasztalom, illetve független kutatások is ezt bizonyítják, hogy egyre nehezebben alakul ki elköteleződés két fiatal között, a világnak ez a trendje pedig még a keresztyénekre is hatással van.

Éppen ezért tartom nagy lehetőségnek, hogy a Debreceni Baptista Ifjúsági Konferencián feleségemmel erről a témáról beszélgethetünk a fiatalokkal. Évről-évre biztosítunk lehetőséget a fiataloknak, hogy ebben a témában szemináriumon részt vehessenek, de idén kifejezetten a 18 év felettieket megszólítva, konkrét és gyakorlati kérdéseket szeretnénk feszegetni 16:00-17:00 között a Lovarda nagy előadójában. Ha itt leszel a konferencián, várunk szeretettel! 

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr277184505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása