Emelkedj fel!

handley_page_h_p_42_hanno_3.jpgHandley Page (1885-1962), a repülés egyik úttörője, aki úgy vált ismertté, mint a nehézbombázó repülőgépek atyja. Róla mesélik, hogy egyszer egy lakatlan szigeten landolt repülőjével. Míg ott tartózkodott, anélkül, hogy észrevette volna, egy patkány mászott föl a repülőgépre. Amikor újból fölszállt, valahonnét rágcsálás zaját észlelte, és azonnal gyanította, hogy valami rágcsálót “vett föl” a szigeten. A szíve gyorsabban kezdett verni, amikor elképzelte, hogy milyen súlyos károkat okozhat a patkány a finom szerkezetek között, amelyek irányítják a gépet, és ráadásul nem is tudja kijavíttatni, mert sem szerszám, sem szakember nincs a közelben. Mit cselekedjék? Egyszer hallotta valakitől, hogy a patkányok nem tudják elviselni a nagy magasságot, ezért meghúzta a magassági kormányt, és a gép egyre följebb emelkedett, amíg Page már maga is alig tudott levegőt venni. Élesen figyelte a rágcsáló zajt, ami végre teljesen megszűnt. A célhoz érkezve, holtan találta a patkányt közvetlenül a pilótafülke mögött. 

Hány ilyen patkány van az életünkben? Ha felfelé emelkedünk, valahogyan Isten közelébe, az ilyen kártékony dolgok, kivesznek az életünkből! 

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr1007328362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása