Kecskeméten IfiMunkás Képzés

11165227_808434385912822_1051943471547405179_n.jpgA MABIM időről-időre igyekszik lehetőséget biztosítani az ifjúsági misszióban szolgáló magyar baptistáknak, hogy vezetőképző alkalmon vegyenek részt. Tartottunk már ilyet több helyszínen, de az utóbbi időben, úgy tűnik, Kecskeméten talál otthonra ez a rendezvény. Május első napjaiban ismét a hírös városban találkoztunk, hogy a hosszú hétvégét kihasználva építsük a kapcsolatot az ország jelenlegi és jövőbeli ifivezetőivel. Nagyon tartalmasra sikerült a program: a valódi képzés jellegű elemek (tanítás, szeminárium) mellett igyekeztünk szabadidőt biztosítani a fiataloknak, hogy megismerjék egymást és egymás ifijeit. A cél ezzel természetesen a bizalmi kapcsolat elősegítése és a tanulságok átadása volt. 

Ami számomra lecsapódott, hogy hatalmas potenciállal rendelkező csapatról van szó, akik égnek az Úrért, és erre lehet, sőt kell is építeni. Értékes és tehetséges fiatalokkal vagyunk tele, és személyesen, valamint a MABIM elnökeként is felelősnek érzem magam azért, hogy az ezekben a fiatalokban meglévő talentumokat kiaknázzuk. 

Természetesen voltak kevésbé jóleső tanulságai is a hétvégének, ezekről tudtunk őszintén beszélni, és szeretnénk javítani azokon a területeken, amelyek felmerültek a személyes beszélgetések vagy a fórumbeszélgetés során. Folytatás Balatonszemesen július 27-től augusztus 2-ig.  

A Kecskeméti Baptista Gyülekezetnek köszönjük a türelmet(...) és a szeretetteljes vendéglátást.

Képek itt: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://benjaminbacso.blog.hu/api/trackback/id/tr107451130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

benjaminbacso

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása